00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פרגית מעושנת ברוטב פלפלים קלויים וזייתים

אחת המנות האהובות עליי מתאימה לכל אירוח או סתם לפינוק

ותוך 30 דק` יש לנו ארוחה

קדימה מתחילים 

החומרים עבור 6 סועדים 

1.2 ק״ג פרגית -כ 12 יח׳ 2 לסועד (180-200 גר`)

2 פלפלים אדומים (גמבה)

150 גר׳ זייתים מגולענים -ירוקים שחורים (לפי העדפה)

חצי כוס שמן זית 

10 שיניי שום

מלח גס פלפל גרוס 

כף שטוחה פפריקה מעושנת 

1 כוס נוזל עוף בקר מים 

חופן פטרוזליה קצוצה 

מיץ מחצי לימון 

אופן ההכנה 

ראשית נשרה את הפרגית ב-4 כפות שמן זית  פפריקה מעושנת מלח ופלפל.(ל 15 דק` לערך)

נשטוף היטב את הזייתים ונרתיח אותם במים עם מיץ מחצי לימון (להוצאת המרירות) 

בסיום נסנן ונשטוף ונניח בצד.

במקביל נמרח קלות את הפלפלים בשמן זית ונקלה בתנור חם 200 מעלות  בסיום נוציא לכלי אטום( כך הקילוף

יהיה קל יותר) בסיום נחתוך לרצועות דקות .

נחמם מחבת טפלון רחבה עם 2 כפות שמן זית ונזהיב קלות את שיניי השום ,בשלב זה נוסיף את הפרגית ונצרוב כ-2 דק` מכל צד

נוסיף למחבת את הזיתים והפלפלים הקלויים נשלים טעם מלח פלפל ומעט מיץ לימון נקפיץ קלות בתוספת כוס נוזל נביא לרתיחה

ונבשל על אש נמוכה כ- 15 דק` .

ההגשה

לקראת סיום נוסיף את הפטרוזליה הקצוצה נגיש לצד אורז לבן או פירה שורשים והריי לנו ארוחה נפלאה .

בתיאבון

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת