2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם לוטוס

עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם לוטוס

אין ספור עוגות גבינה וכולם טעימות אפויות ,קרות ,עם קרם ,

עם פרורים תמיד עוגת גבינה מתקבלת בברכה ,

בכל צורה וטעם ,ובכל ציפוי .

המתכון הזה מלווה אותי שנים עוגה אפוייה נוסטלגית וטעימה

והפעם עם תחתית פתי בר בטעם שוקולד וציפוי קרם לוטוס ,

תענוג ..

מצרכים :
6 ביצים
1 ורבע כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 קופסאות גבינה לבנה  5% במשקל 500 ג''ר ביחד
1גביע שמנת חמוצה
3 כפות אבקת פודינג וניל
4 כפות קורנפלור

תחתית העוגה :

חבילה ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד 250 גרם

70 ג`ר חמאה

אופן הכנת תחתית העוגה :

לרסק את הביסקוויטים במעבד מזון ,להמיס את החמאה לערבב עם הביסקוויטים למרקם חולי ,

להעביר לתבנית בקוטר 26

להדק היטב לתחתית באופן אחיד לשמור במקרר

הכנת העוגה :


להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב ,

בקערה נפרדת לערבב את החלמונים ,גבינות ,שמנת ,קמח וקורנפלור

לתערובת אחידה .

להוסיף בתנועות קיפול את קצף החלבונים לקרם הגבינות ,

 לצקת את התערובת על בסיס הביסקוויטים לתבנית עגולה קוטר 26

לאפות בחום 200 מעלות 15 דקות ראשונות להוריד את החום ל170

מעלות לאפות במשך 40-45 דקות .

קרם לוטוס :

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

חבילה אינסטנט פודינג וניל

3 כפות ממרח לוטוס

להקציף את כל המצרכים לקצף אחיד ויציב לקשט את העוגה אחרי

שהתקררה היטב .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת