00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

באלגן במטבח

עוגת שוקולד שוקולית- קלת הכנה טעימה ועסיסית.

21/02/2014

עוגת שוקולד קלת הכנה -עם ציפוי שוקולדי מבריק. קלת הכנה וטעימה

חומרים ל- 2 תבניות אינגליש קייק;

החומרים לעוגה;

4 ביצים שלמות.

1/2 כוס קקאו.

1 כוס אבקת שוקולית.

1.5 כוסות שמן.

1.5 כוסות סוכר.

2 ועוד 2/3 כוסות קמח מנופה.

1.5 שקיות אבקת אפיה.

1/2 כוס קוקוס.

1 כפית תמצית רום.

2 ועוד 2/3 כוסות מים רותחים.

100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות.

 

לציפוי;

150 גרם שמנת מתוקה. 

150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות.

5 דקות לפני שהעוגה מוכנה להכין את הציפוי; לשים את השמנת בסיר ולהביא עד סף רתיחה. להוריד מהאש ולהוסיף את השוקולד ולערבב היטב.

 

אופן ההכנה העוגה;

לשים בקערה. את הביצים. הסוכר. קקאו שוקולית.שמן. קוקוס רום. ולערבב. במטרפה.

להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ולערבב  היטב.

 בקערה נפרדת. או בסיר -לשים 100 גרם שוקולד מריר ולשפוך עליו את המים הרותחים ולערבב עד אשר השוקולד נמס. ולשפוך ישירות על עיסת השוקולית ולערבב היטב.

העיסה יוצאת נוזלית.

לחלק את העיסה ל-2 תבניות אינגליש. ולאפות בתנור מחומם מראש לחום בינוני 160 מעלות. כ30 דקות. לא ליבש.

כאשר העוגות יוצאות מן התנור לחורר אותם עם שיפוד ולצפות ישר עם ציפוי השוקולד.

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל באלגן במטבח אלא אם צויין אחרת