00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

באלגן במטבח

פשטידת תפו"א- לאטקעס אפויה.-מעולה.-בקלי קלות

יש קציצות לאטקעס מטוגנות. שמכילות תפוחי אדמה בצל ביצים וקמח מצה. אותם הקציצות אך אפויות -וגם מאוד טעימות. ללא צורך בטיגון;

 

החומרים לתבנית 25X30 ס"מ.

2 תפוחי אדמה גדולים. מגורדים גס.

2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות.

4 ביצים.

חצי כוס םיטרוזליה קצוצה דק (מי שלא רוצה שיוותר)

חצי כוס קמח מצא או פירורי לחם.

2 כפות שמן.

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

  עוד -קצת שמן לשימון התבנית וזילוף על הפשטידה.

 

לערבב את כל החומרים יחד.

לשמן תבנית בכ-כף שמן. לשפוך את לתוכה את כל העיסה וליישר. לזלף מלמעלה עוד קצת שמן בערך כף ולמרוח בעדינות.(בעזרת כף היד)

להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני ולאפות כ-30-40 דקות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל באלגן במטבח אלא אם צויין אחרת