00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

באלגן במטבח

סלט טאבולה טעים רענן ובריא.

סלט טאבולה עשוי מבורגול דק עם שמן זית  לימון ופיטרוזליה. -בריא טעים משביע וקל הכנה.;

החומרים;

2 כוסות בורגול דק (להשרות ל-20 דקות במים מינרלים. שיכסו ב1 ס"מ את הבורגול) לאחר 20 דקות לסנן.

חצי צרור פיטרוזיליה קצוצה דק.

10 עלי נענע קצוצים

רבע כוס בצל קצוץ דק.(לא חייבים לשים בצל).

1 עגבנייה אדומה מוצקה קצוצה דק.

1/3 כוס שמן זית. (אפשר גם יותר).

מיץ לימון סחוט לפי הטעם.

1 כפית מלח.

רבע כפית פלפל שחור.

 

אופן ההכנה;

לאחר שהבורגול סונן. להוסיף את כל שאר החומרים לערבל ולטבל לפי הטעם. 

לאחסן במקרר. 

טיפ-מי שרוצה להקפיא ניתן אך לא להוסיף עגבניות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל באלגן במטבח אלא אם צויין אחרת