55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

פיצה פורטבלו

עד לפני שנים ספורות אם הייתי שומעת את המילה פטריות בכל צורת בישול שהיא הייתי נמנעת מלגעת. 

יום בהיר אחד השתנה לו הטעם ....כן, התחלתי לאכול פטריות ו...אהבתי cheeky

הזוגי הביא הביתה את פטריות הפורטבלו המדהימות האלו כאשר בגב האריזה מופיע לו מתכון לפיצה פורטבלו...אז שאני אמנע מלהכין. 

מנת פיצוץ בחלבונים ....

אז הנה המתכון כפי שהוא מופיע על גב האריזה(מיועד ל- 3 פטריות ) אני הכפלתי כמויות 

מלוי לפטריות : 

100 גרם גבינת עמק מגוררת

50 גרם גבינת פרמז`ן מגוררת

חצי גביע קוטג`

100 גרם גבינת מוצרלה

100 גרם גבינה בולגרית מפוררת 

1 ביצה

פלפל שחור גרוס

2 כפות רסק עגבניות מתובל 

פרורי פנקו 

ענף אורגנו (אני לא שמתי)

ההכנה 

קוטמים את רגלי הפטריות ומכינים חלל למלוי בתוך הפטריה.

מערבבים את שאר המרכיבים לבלילה אחידה במרקם קרמי. 

ממלאים את הפטריות בתערובת בנדיבות , מצפים בפרורי פנקו ומפזרים מעל מעט פרמזן. 

אופים בחום של 180 מעלות עד השחמה - יש לזכור שהפטריות מפרישות נוזלים באפיה ולכן יש לאפות מעט יותר מהנראה לעין (אצלי נאפה כ- 40 דקות). 

 

סימון תזונתי למנה-יחידה ל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה) 396 162
חלבונים (גרם) 40 16
פחמימות (גרם) 14 6
שומנים (גרם) 20 8
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת