1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

מרק שעועית לבנה - מקור רומני

13/11/2015

החומרים הדרושים:


300 גרם שעועית שהושרתה במים לילה קודם(להחליף את המים מדי 3-4 שעות)
1 בצל קצוץ
2-3 כפות שמן זית לטיגון
1-2 גזר
1 כרשה

5 שיני שום
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי + עלים

צרור קטן שמיר או פטרוזיליה או שניהם
1-2 פלפל אדום ו/או צהוב
2-3 כפות אבקת מרק עוף

1 כף פפריקה מתוקה

פלפל שחור גרוס לפי טעם
1-2 עצמות עגל (לא הכרחי, אבל טעים)
1 קופסא קטנה של עגבניות מרוסקות
6 כוסות מים רותחים (עד לכיסוי כל הירקות)


אופן ההכנה:


לקצוץ את כל הירקות למרק. לטגן את הבצל והכרשה בשמן זית, להוסיף את הפלפלים, גזרים, יתר הירקות הקצוצים והשעועית השטופה, אבקת מרק, עגבניות מרוסקות.
להכניס הכל לסיר לחץ להוסיף את המים עד לכיסוי כל הירקות, ולבשל כ-שעה.

במידה ומכניסים גם את עצמות העגל - יש לבשל כשעה וחצי.

אפשרות הגשה משמינה אבל טעימה מאד:

בנפרד לטגן 1 בצל גדול קצוץ בשמן זית, להוסיף פיסות חזה אווז ופרוסות קבנוס, לערבב יחד עד הזהבה.
להוסיף תערובת זו למרק, להביא לרתיחה ולכבות את האש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת