55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

קלפוטי שמנת דובדבנים ללא קמח @

24/01/2014

             

הכנתי את הקלפוטי, עוגה צרפתית במקור.
ללא קמח.
שקדים טחונים ושמנת חמוצה, שילבתי דובדבנים כי אנחנו מאד אוהבים.
אפשר לשלב מה שאוהבים !

את הקלפוטי ניתן להכין בכל מיני צורות ותבניות.
הגירסה שלי היא בתבניות מאפינס גבוהות, אישיות !

                                  

טעם גן עדן, קרמי ונמס בפה 

                 

קלפוטי שמנת דובדבנים ללא קמח

מצרכים ל-6 תבניות מאפינס גבוהות:

250 גרם שקדים טחונים
1 כוס קרם פרש- או שמנת מתוקה
1 גביע שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
חצי כוס קורנפלור
3 ביצים
30 גרם חמאה מומסת
1 צנצנת דובדבנים בסירופ, מסוננים

אופן ההכנה:

בקערה גדולה או במיקסר להכניס את החמאה והביצים ולערבל בעדינות.
להוסיף את הסוכר, הוניל, השמנת החמוצה והמתוקה ולבסוף לשלב את הקורנפלור,
עם השקדים הטחונים, עד להיווצרות תערובת אחידה.

לשמן קלות, בתרסיס שמן תבניות מאפניס גבוהות או רגילות, ליצוק עד חצי מגובה התבנית.

להעביר את התבניות לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות.

לאחר 5-7 דקות הראשונות יש להוציא את התבניות, לשלב דובדבנים בכל תבנית ולהכניס חזרה.

עד הזהבה יפה של העוגות האישיות.

                        

מאפה טעים וכייפי,
אחלה קינוח או משהו מפנק לאירוח,
גם סתם כשקופצים חברים בהפתעה 

תהנו בכיף !

 רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת