2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פילה מושט בציפוי בורגול

פילה מושט בציפוי בורגול

כחובבת דגים אני מנסה המון צורות בהכנת דג ,עם רוטב בלי רוטב ,צלוי בתנור ,צלוי בגריל ,מטוגן ,הכל הולך וטעים לנו ,

ברעיון הזה ניתקלתי באירוע שהייתי ,הציפוי היה מפרורי פנקו אני הכנתי עם בורגול ,הטעם משגע ,הבורגול עסיסי חמצמץ,

והשכבה של הבורגול שומרת על הדג שלא יתייבש ,תענוג גדול בלום זמן ,

דג מושט בציפוי בורגול

2 פילטים של דג מושט

1 כוס בורגל גס

מיץ מלימון שלם

4 כפות שמן זית

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית מלח

2 שיני שום כתושות

1/2 חבילה כוסברה קצוצה דק

1/2 חבילה פיטירוזיליה קצוצה דק

כפית טימין יבש

אופן ההכנה :

להשרות את הבורגול במים רותחים ל1/2שעה לסנן היטב ,להוסיף לבורגול את הלימון ,שום ,פיטרוזליה ,כוסברה ,טימין ,שמן זית ,ואת התבלינים לערבב היטב לאיחוד כל המצרכים ,

להניח את הדגים בתנית עם מעט שמן זית על הצד של העור כלפי מטה ,לעטוף את הדגים

בתערובת הבורגול,לכסות בנייר אפייה , לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ20 דקות

מכוסה ,להוריד את הנייר לאפות עוד 10 דקות לקבלת שכבה עליונה קרנצ`ית ומעט זהובה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת