66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

קלופס ממולא בפרות יבשים

קלופס ממולא בפרות יבשים

ט"ו בשבט עבר... נשארו לכם פרות יבשים??? זה הזמן להכין את הקלופס הזה מעדן..קצת עבודה ההשקעה שווה .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מה  צריך:

500 גרם חזה עוף טחון

1בצל גדול קצוץ דק 

ביצה אחת

שתי פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות  היטב ללא הקשה

מעט א` שום

פיטרוזיליה קצוצה /לא חובה

מלח ,פלפל שחור ,קורט כמון, קורט כורכום.,קורט סוכר

למילוי:

1 בצל בינוני קצוץ דק

50 גרם מישמשים קצוצים לקוביות קטנות

50 גרם שזיפים שחורים קצוצים

50 גרם צימוקים.

2 בטטות  בינוניות חתוכות לקוביות קטנות.

חופן אגוזי מלך קצוצים גס /צנוברים 

מעט שמן.לטיגון הבצל והפרות.

מלח- פלפל שחור

קורט קינמון /לא חובה

כפית סילאן /דבש

שליש כוס יין אדום מתוק

שליש כוס מים.

 אופן ההכנה:

לערבב היטב את הבצל הקצוץ והעוף הפיטרוזיליה  ,הלחם הסחוט ,הביצה והתבלינים לעיסה אחידה.

להניח במקרר לספיגת טעמים כחצי שעה.

 להכנת המילוי

לקצוץ את הבצל ולטגן עד הזהבה במעט שמן.

להוסיף את הבטטות החתוכות ולהמשיך בטיגון עוד כחמש דקות , להוסיף את השיזיפים והצימוקים והמישמישים לטגן עוד כחמש דקות.

להוסיף את הדבש המלח ופלפל שחור לערבב.

להוסיף את המים והיין להביא לרתיחה .להנמיך את הלהבה ולבשל עד ספיגת הנוזלים.

לצנן ולהוסיף את האגוזים.

הכנת הקלופס :

על משטח עבודה לפרוס נייר אפיה ולשמן מעט.

משטחים את תערובת העוף על הנייר בצורת מלבן. 

שמים  חצי מהמילוי על העוף. ומכסים בעוד שכבה של עוף.

עם ידיים רטובות ובעזרת הנייר מעצבים לצורת גליל.

סוגרים את הנייר בצורת סוכריה משני הצדדים.

מניחים בתבנית אינגליש קייק.

שמים בתבנית מעט מים.

אופים ב200 מעלות כחצי שעה.

אם נשארים נוזלים במגש לא נורא מרוקנים אותם.

מצננים פורסים לפרוסות..ומגישים בהנאהsurprise

בהצלחה..

שלכם מכל ה 

טובה.

 את המתכון קיבלתי מחברה לפני שנים רבות ערכתי בו שינויים וזו התוצאה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת