00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגת גבינה-פרלינה-מארס

עוגת גבינה קלה וטעימה עם שכבת עוגיות קרמליות כבסיס ושכבת פרלינה באמצע ומעל כל זה שכבת גבינה משובצת בחטיפי מארס. הנק' השחומות באמצע שכבת הגבינה הינם קוביות של חטיפי מארס נמסים וטעימים.

המצרכים:

לתחתית:

עוגיות חמאה/ לוטוס טחונות - או שילוב שלהם

60 גר' חמאה מומסת

2-3 כפות גדושות ממרח פרלינה (ניתן להשיג בחנויות מתמחות)

למלית גבינה:

1 קופסאת גבינה לבנה 9% (250 גר')

2 כפות סוכר

1 כפית ת. וניל

1/2 קופסאת חלב מרוכז (200 מ"ל)

2 ביצים M

2-3 חטיפי מארס קטנים, חתוכים לקוביות.

 

אופן ההכנה:

1. לערבב את העוגיות עם החמאה. לשטח בתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה, ולהדק.

    למרוח מעל שכבת פרלינה. להכניס למקפיא ל-15-20 דק' לקירור.

2. לערבב את הגבינה, הסוכר, ת. הוניל והחלב המרוכז לתערובת הומוגנית. להוסיף את הביצים אחת-אחת ולטרוף היטב (במטרפה ידנית) לאחר כל הוספה.

    להוסיף חטיפי המארס ולערבב קלות.

3. לשפוך את מלית הגבינה על התחתית המקוררת.

4. לאפות כ-25 דק' בחום 180 מעלות, עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה רק בצדדים. 

בתאבון

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת