55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

כדורי בשר עם ארטישוק ותפו"א

כדורי בשר עם ארטישוק ותפו"א

בס"ד

 

תבשיל נפלא של כדורי בשר המתבשלים ברוטב אדום ביחד עם תחתיות ארטישוק ופלחי תפו"א, הכינו ליד זה אורז לבן והרי לכם ארוחה עשירה,טעימה ומשביעה.

לערכים תזונתים כנסו ל-http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4775

 

 

המצרכים לכדורי הבשר:
 
500 גרם בשר בקר טחון
5 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח - לפי הטעם
1 כפית כמון
קורט קינמון
1/4-1/2 כוס פירורי לחם - לפי הצורך
2 כפות שמן
 
המצרכים לרוטב:
 
3 כפות שמן
1 שקית תחתיות ארטישוק קפואות (או 6-7 תחתיות טריות)
2 תפו"א
1 כף רסק עגבניות
5 שיני שום קצוצות
1/2 כפית מלח - לפי הטעם
1 כף כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור
3 כוסות מים
 
אופן הכנת כדורי הבשר:
 
- בקערה לשים את כל המצרכים של כדורי הבשר ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
- להניח בצד לחצי שעה לספיגת טעמים.
 
אופן הכנת הרוטב:
 
- לחצות את תחתיות הארטישוק.
- את תפוחי האדמה לפרוס לפרוסות עבות.
- בסיר שטוח לחמם את השמן.
- להכניס את רסק העגבניות והתבלינים ולערבב.
- להכניס את תחתיות הארטישוק ותפוחי האדמה ולערבב.
- להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
- להכניס את כדורי הבשר לרוטב ולבשל שעה על אש נמוכה עד לצמצום הרוטב.
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת