00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

קציצות קישואים

 



 
 
 
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
סיפור על קישואים שהיו אמורים להיות ממולאים...
קניתי אותם לחג ראש-השנה למטרת מילוי...נכנסו למקרר, ישבו שם בשקט מעל שבוע ולא הוציאו מילה או ציוץ...עשיתי סדר במקרר, וידעתי שקניתי קישואים ( חשבתי לעצמי אולי שכחתי אותם אצל הירקן ). אני מגלה שקית ניילון ומציצות משם כמה קישואים מפוחדים וקצת עלובים !!! אז החלטתי לזרוק לפח לא נעים לי מהם..
לקחתי אותם, שטפתי, גרדתי בפומפיה גסה וישר.. חשבתי אולי בכל זאת אכין מהם קציצות שבני הבית אוהבים אותם יותר מאשר ממולאים.

הוספתי לקילו הקישואים 4 בצלים קצוצים דק ...חופן פטרוזיליה קצוצה דק ואת הכל הנחתי על מסננת. הוספתי כף מלח עשיתי להם עיסוי והנחתי להם לנוח...

לאחר מכן שטפתי היטב כדי להוריד מעליהם את המליחות...מכל הכמות הגדולה נעשה לי חצי כמות. הוספתי 3-4 ביצים, כפית פלפל שחור, כפית א.מרק לטעם לא חובה,
3 פרוסות לחם או 3-4 כפות קמח ( אותם הכנסתי לקערת מים ), סחוטים ומפוררים וערבבתי היטב. הנחתי את העיסה למנוחה במקרר כחצי שעה.

מחממים  שמן במחבת, יוצרים קציצות...מטגנים אותם משני צדדיהם...הם טעימות כך או בבישול ברוטב עגבניות...
 

מצטערת שבלבלתי לכם את המוח אבל הייתי חייבת לשתף אתכם בתעלול הקישואים...ששינו את האדרת....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת