2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוף מבושל עם תפוח אדמה ..

אצלינו בבית העוף הוא שחקן ראשי כמעט בכל ארוחה על כל צורותיו השונות ,חלקי עוף ,עוף שלם ,פרגיות ,

שניצל ,כנפיים ,הכל הולך במגוון צורות בישול ,מבישול על הגז ,לצליה בתנור ,צלייה על הפלצ`נה ,או צלייה על גחלים ,הפעם

הבאתי לכם מתכון לעוף מבושל ללא נוזלים ,העוף מתבשל אך ורק בנוזלים שהוא מגיר ,הבישול הארוך והאיטי מקנה לעוף

טעם נהדר ,עסיסיות וריח משגע .

עוף מבושל עם תפוחי אדמה

6 חלקי עוף שוקיים ירכיים

6 תפוחי אדמה חתוכים לצ`יפס גדול

2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות

מעט שמן קנולה

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית פלפל שחור

1 כף אבקת מרק עוף

1/2 כפית כורכום

אופן ההכנה :

בסיר רחב לחמם שמן להוסיף את הבצל לטגן עד להזהבה ,להוסיף את העוף

לטגן משני הצדדים עד לצבע זהוב,להעביר את הסיר ללהבה הנמוכה ביותר ,לתבל

את העוף לכסות עם מכסה לבשל כ1/2 שעה ,מדי פעם לנער את הסיר מצד לצד ,להוסיף

את תפוחי האדמה לצפות ברוטב ,יש מעט רוטב מהנוזלים שהגיר העוף ,אין צורך להוסיף

מים ,לבשל עוד שעה לנער מדי פעם את הסיר ,אם בכל זאת נראה שחסר נוזלים יש להוסיף 1/4 כוס מים

רותחים ,בדרך כלל אין צורך .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת