55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

חומוסייה חדשה בעיר

אני אוהבת חומוס. נ ק ו ד ה. 

אוהבת חומוס בכל מצב ובכל צורה. 

כגרגירים, כתבשיל, כסלט וכחטיף.

אבל הכי אני אוהבת את החומוס שלי, כשאני מנגבת אותו עם פיתה עבה וטריה. 

אבל בגלל שאני כל כך אוהבת חומוס, אני לא מכניסה אלי הביתה קופסאות חומוס מתועשות, עם טעם של מפעל. 

מבחינתי, החומוס שהכי קרוב לטעמי החומוס מסעדות הוא חומוס "סמיר הגדול" של "צבר".

ואם לא הוא, אז אני מכינה בעצמי חומוס ביתי 

כמה עובדות עלי ועל צלחת של חומוס:

צלחת חומוס חמים עם תוספת גרגרים מעל תשבור לי את הדיאטה. 

בתקופת הריונות (שזה היה די מזמן...) לא הייתי מסוגלת לטעום אף גרגר חומוס. 

אני מוכנה "להרוג" בשביל צלחת חומוס טובה....

חומוס טוב מבחינתי הוא חומוס נטו - נקי ובלי שום תוספת.

מיותר לציין שהחומוס המועדף עלי הוא חומוס של מסעדות. 

אבל כשחברת "צבר" יצאה בסדרת חומוסים חדשה "החומוסיה בבית" - סידרת חומוס עם תוספת של גרגרי חומוס מתובלים לחימום במיקרו, חרגתי ממנהגי והחלטתי להתנסות בחומוס עם תוספות.  

צבר הוציאה שני חומוסים חדשים לשוק, מסדרת "החומוסייה בבית":

חומוס קומפלט - חומוס בלאדי משובח עם תוספת גרגרים מתובלים (טיפה חריף)

חומוס מסבחה - חומוס מיוחד למסבחה עם גרגרים רכים רכים

כדי לכתוב את חוות הדעת שלי על המוצרים, הייתי צריכה לצלם ואח"כ כמובן לטעום.

אוקי, אז הכנתי צלחת (הקומפלט), מרחתי, סידרתי, צילמתי, אבל אז, כשבאתי לנגב, הגיע החייל מהצבא והצלחת כמעט ונשאבה לו ללוע בבת אחת. בכוחותיי האחרונים הצלחתי להגניב כמה ניגובים ...

כדי לספר לכם שהמלחמה הייתה שווה...

ויש גם דף פייסבוק לפתיחת חומוסיה בבית

 

קיבלתי את החומוס להתנסות במסגרת שת"פ בין "צבר" ל"תפוז"

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת