55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

פשטידת גן הירק @

             

פשטידת גן הירק  אני קוראת לה, בטח הבנתם למה...
כמעט כל ירקות הגינה נמצאים בתוכה.
בתוספת קטנה של גבינה צהובה מגוררת,
לא חובה ! המלצה לטעם בלבד !

הכנתי אותה לארוחת ערב,
אבל היא מתאימה לכל ארוחה שתחפצו.
סלט ירקות טריים בצד או עלים ירוקים ויש לכם ארוחה מקסימה לתפארת !

פשטידת גן הירק

מצרכים לתבנית עגולה מס` 26:

1 בטטה גדולה מקולפת
2 קישואים, מקולפים למחצה
4 תפוחי אדמה מקולפים
2 גזרים מקולפים
כוס פטרוזיליה קצוצה
כוס כוסברה קצוצה
1 קולורבי מקולף
3 ביצים
3 כפות קמח 
1 כף שמן חמניות או קנולה
חצי כוס גבינה צהובה, לא חובה (אני הוספתי מוצרלה מגוררת)
מלח ופלפל שחור לפי טעם
שליש כפית כורכום
שליש כפית גרגירי צ`ילי גרוס
שליש כפית סוכר חום

אופן ההכנה:

לשמן קלות תבנית פיירקס עגולה.
את הירקות לקלף ולחתוך לגפרורים, רצועות ארוכות ודקיקות מאד.
אני השתמשתי בקולפן ז`וליאנים.
להעביר את הירקות לקערה גדולה, להוסיף את הפטרוזיליה והכוסברה ואת התיבול ולערבב היטב.
להוסיף את הביצים, לערבב שוב ולשלב לסירוגין את הקמח ולבסוף את הגבינה הצהובה.
עד לתערובת אחידה.
ליצוק את התערובת לתבנית המשומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-35 דקות עד להזהבה יפה של הפשטידה.

               

פתרון מעולה למנה מזינה, צבעונית,
קלה להכנה ובסופה ארוחה מדהימה ומהירה, המוכנה בצ`יק.....

תהנו לכם !

רות פוזדירקה 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת