22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

מטבל גבינה שום-שמיר (+סקירה קצרה על מוצרי טבעול)

מטבל גבינה שום-שמיר (+סקירה קצרה על מוצרי טבעול)

על המתכון הבא חשבתי, לאחר שקיבלתי מבחר מוצרי "טבעול" להתנסות, וניסיתי לחשוב על צורת הגשה מעניינת. טעמתי את שניצל הברוקולי מופחת שומן, קציצות עדשים כתומות מסדרת השף קומורובסקי, ומאפינס ב-3 טעמים מהסדרה החדשה.

מאד אהבתי את שניצל הברוקולי (שלא השאיר שום רמז בטעמו לכך שהוא מופחת קלוריות), ומבין המאפינסים-מאפינס הבצל והכרישה היה הטעים ביותר בעיני! אבל ללא ספק, המוצר האהוב עלי, הוא קציצות העדשים הכתומות. קציצות טעימות, פריכות ומתובלות היטב. 

מטבל הגבינה, שאני מציעה, מתאים להגשה עם כל אחד מהמוצרים האלה: את השניצלים אפשר לחתוך לקוביות, לנעוץ בקיסמים ולהגיש לצד המטבל, וגם את המאפינס אפשר בהחלט להגיש לצד המטבל בתוספת ירקות חתוכים. ההגשה של קציצות העדשים הכתומות היא האהובה עליי-בתוך טורטייה, עם סלט ירקות קצוץ ומטבל הגבינה! מושלם!

מטבל גבינה שום-שמיר

החומרים:

1 מיכל גבינה לבנה 5%

3-4 שיני שום כתושות (לפי הטעם)

4 קוביות שמיר קצוץ וקפוא, מופשרות ומעוכות (או 2 כפות שמיר טרי קצוץ)

מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים היטב בקערה!

בתאבון! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת