00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

קעריות שוקולד במילוי גנאש פרלינה ליום האהבה

 

כחברת "שופרסטאר" השבוע קיבלתי לנסות את השוקולד המריר 60% מוצקי קקאו של שופרסל והחלטתי להכין ממנו קעריות שוקולד ממולאות, מעין פרלינים לקראת חג האהבה.

 

המצרכים:

מנג'טים קטנים מנייר/ תבנית קטנה מסיליקון לפרלינים

2 חפיסות שוקולד מריר איכותי 60% מוצקי קקאו "שופרסל"

1/2 מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)

1 חפיסת שוקולד לבן

מחית נוגט (פרלינה) - לא חובה

 

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד המריר מעל באן מרי, לתערובת חלקה ואחידה

2. לוקחים מברשת קטנה ומכסים בשכבה אחת (לא עבה מדי) את המנג'טים/ השקעים בתבנית. שמים במקפיא. כאשר קופא חוזרים על הפעולה ומכסים בשכבה שנייה של שוקולד. שמים במקפיא עד שקופא היטב.

    מסירים בזהירות את נייר המנג'טים או מוציאים מתבנית הפרלינים.שומרים במקרר או במקפיא.

3. בינתיים שוברים את השוקולד הלבן לקוביות. מחממים את השמנת המתוקה עד לרתיחה ושופכים מעל השוקולד הלבן, נותנים לנוח 2 דקות ואז מערבבים לתערובת אחידה.

4. שמים את תערובת השוקולד הלבן במקרר ללילה שלם. ביום למחרת מעבירים לקערת מיסקר ומקציפים למין קרם. מוסיפים את מחית הנוגט ומערבבים פנימה (לא חייב להיות הומגני - יוצא יפה עם פסים לבנים חלקיים).

5. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר יפה שבא לכם ומזלפים לתוך קעריות השוקולד המוכנות.

6. מגישים קר.

 

בתאבון

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת