2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

כדורי בשר ברוטב עם תפוח אדמה ופרוסות חציל

מעדן ,כדורי בשר נהדרים ברוטב עשיר של עגבניות ותבלינים ,בתוך הרוטב תפוחי אדמה ,פרוסות חציל קלוי ,

והטעם נהדר מעט חמצמץ מרכז הרימונים שנותן למנה טעם משגע ,בכלל רכז רימונים עם חציל שילוב נהדר .

קציצות עם חצילים ותפוח אדמה

1 חציל בנוני מקולף וחתוך לפרוסות לא דקות מדי ,להניח את החציל על תבנית

עם מעט שמן , ,זהירות לא לשרוף . למרוח על החציל מלמעלה

מעט שמן להכניס לתנור בחום 200 מעלות עד שהחציל מזהיב,

קציצות:

1/2 קילו בשר טחון

2 בצלים קצוצים דק

צרור קטן פטרוזיליה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/4 כפית ראס אל חנות

ללוש את הכל ביחד לתערובת אחידה להשאיר למנוחה ל1/2 שעה ,

רוטב :

3 עגבניות מגורדות

1 בצל קצוץ

2-3 שיני שום

2 כפות רסק עגבניות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית כורכום

1 כפית סוכר

2 כפיות רכז רימונים

מעט שמן

אופן הכנה:

לטגן מעט את הבצל להוסיף את השום לאדות מעט ,להוסיף את העגבניות ,

רסק עגבניות והתבלינים ,להוסיף 2 כוסות מים רותחים ,לבשל א הרוטב כ10

דקות ,להוסיף את הרכז רימונים ,להמשיך לבשל על להבה נמוכה ,

בינתיים ליצור קציצות עגולות ,להכניס לרוטב ,

לקלוף 4 תפוח אדמה לחתוך לצ`יפס עבה להוסיף לרוטב ,לבשל כ30 דקות ,

להוסיף את פרוסות החצילים ,לבשל עוד 15 דקות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת