00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

רולדת בצק עלים במילוי בשר

מידיי ערב אני משתדל לפנק את הצוות שלי 

לאחר יום עבודה ארוך ואין סוף של בישולים

אז מגיע להם איזו ארוחה טעימה והכי פשוטה אבל עם המון אהבה

והפעם.... 

רולדת בצק עלים במילוי בשר

החומרים 

1 גליל בצק עלים ( מוכן ומרודד-1 ק״ג)

500 גר׳ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

250 גר׳ בשר טחון ( ניתן לשלב בקר וכבש-מומלץ לפחות 30% שומן)

ניתן לשלב חלקי פנים כגון:טחולי עוף,לבבות ,כבדים

2 בצלים לבנים גדולים קצוצים

חופן פטרוזליה קצוצה

3 כפות שמן זית

מלח פלפל 

כפית בהרט

מעט כורכום

כף סילאן

אופן ההכנה

יש להפשיר את הבצק ערב קודם במקרר/כמה שעות בטמפ׳ החדר

הכנת המילוי

במחבת נחמם שמן זית ונזהיב את הבצלים 

בשלב זה נוסיף את קוביות העוף תוך כדיי הקפצה (לא את כל הכמות במסה אחת לחלק לכמה הקפצות)

לאחר שחזה העוף התבשל קלות נוסיף את הבשר הטחון 

חשוב לציין כי אם אנו מוסיפים את חלקיי הפנים ( מי ששומר על הכשרה יש להכשיר תחילה-/או להקפיץ אותם 

בנפרד ואז להוסיף למסה)

נתבל במלח פלפל ובהרט נבשל על אש קטנה למיזוג טעמים ונעביר למסננת( להורדת נוזלים מיותרים)

נקרר קלות ונוסיף את הפטרוזליה הקצוצה .

בשלב זה נחמם תנור לחום 200 מעלות.

 את הבצק העלים נרדד קלות ונמלא בטוב לב נגלגל ונבריש בחלמון עם כפית דבש(הצבע יהיה משגע)

ניתן ליצור גם משולשים .

ננמיח את חום התנור ל- 180 ונאפה עד הזהבה .

נגיש לצד סלט ירוק בתיאבון.

טיפ חשוב 

התנור חייב להיות חם בצק עלים ״יפתח״ יפה במגע עם חום

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת