44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

צלי עוף בעלי סלק ולימון כבוש

צלי עוף בעלי סלק ולימון כבוש

 

בס"ד

 

תבשיל מהיר וקל,שילוב נפלא של עלי סלק ולימון כבוש בסיר אחד מתבשלים ביחד עם חלקי עוף.

 

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4739

 

 
 
 
המצרכים:
 
6 שוקי/ירכי עוף
1 חב' עלי סלק 4-5 עלים
1 כף לימון כבוש של פרג
5 שיני שום קצוצות
1/2 כפית מלח - לפי הטעם
1/4 כפית פלפל שחור
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
3 כוסות מים
3 כפות שמן לטיגון העוף
 
אופן ההכנה:
 
- לחמם את השמן בסיר שטוח.
- להכניס את חלקי העוף ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
- לקצוץ את עלי הסלק לעובי 1 ס"מ.
- להוסיף לסיר את עלי הסלק,השום,הלימון כבוש והתבלינים ולערבב.
- להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
- לבשל על אש נמוכה שעה.
- להגיש על יד אורז לבן.
 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת