77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עוף בסילאן צעד צעד

עוף בסילאן  צעד צעד

עומר בני הצעיר אומר שאני לא מגלה את כל הסודות , .

שרון ונורית הכלות  אומרות שלא יוצא להן כמוני, הנה צעד אחר צעד כל הסודות.

מצרכים

2 בצלים גדולים

כרעיים של עוף ללא עור

3 כפות סילאן

מלח גס

מים

2 כפות שמן

אופן ההכנה

לחתוך לטבעות גסות את הבצל לפזר אותם בסיר רחב בשכבה אחת עם 3 כפות שמן

לסדר את העוף מעל הבצל

להמליח במלח גס לפזר מעל את הסילאן

לבשל על אש גבוהה 20 דקות, 

להפוך את הבשר לעוד 10 דקות

 

להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף ולכסות במכסה

 

 

לבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה 

להוריד את המכסה ולבשל עד שהרוטב מצטמצם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת