77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פוקצ'ה מקמח מלא

פוקצ'ה מקמח מלא

500 ג"ר קמח מלא

3 כפות סולת

כף שמרים יבשים

כף סוכר חום

מלח גס, פלפל שחור

2 כוסות מים פושרים

2 כפות שמן

מצרכים לפיזור מעל הפוקצה

מה שיש בבית הכל הולך באותו ערב היה לי

כמה חצילים מטוגנים

זיתים שחורות

עגבניות חתוכות דק

בצל סגול

טימין

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים מוסיפים את הנוזלים ולשים עד שכל החומרים מתמזגים

שולחים למנוחה עד שהבצק מכפיל את עצמו

נותנים לו כמה בוקסים להוציא בועות

לשמן תבנית ולפזר מלח גס  וכפית סולת  .

מניחים את הבצק באמצע התבנית ובעזרת האצבעות מותחים את הבצק עד לכיסוי התבנית בצורה אחידה

מפזרים מעל את כל מה שיש בבית משמנים בשמן זית .ממליחים במלח גס ,ומפזרים טימין

אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ20 דקות,

הכנתי בתבנית סטנדרטית של תנור.

 

 

 

.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת