00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מבין האצבעות

תבשיל חורפי של חומוס וגריסים

תבשיל מחמם ומנחם, 

אפשר להוסיף בשר או עוף והוא הופך לארוחה שלמה.

חומרים:

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות

1 כוס גרגרי חומוס שהושרו לפחות 12 שעות

1 כוס גריסי פנינה

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כמון וכורכום.

מים לכיסוי 

 

בסיר שמתאים לתנור משחימים את הבצל, כאשר הבצל זהוב מוסיפים את הגריסים והחומוס (אם מוסיפים בשר או עוף הם נכנסים לפני החומוס והגריסים להשחמה קלה)

מתבלים בכל התבלינים  לפי הטעם חוץ מהמלח.

מבשלים על אש קטנה כחצי שעה, בודקים מה מצב בנוזלים,  במידה והתייבשו מוסיפים עוד מים עד לגובה התבשילומוסיפים מלח, בשלב זה טועמים ומתקנים תיבול. 

מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות לשעה וחצי - שעתיים. עד שהחומוס והגריסים רכים.

 

בתאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פיה 25 אלא אם צויין אחרת