00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

פשטידת תרד ובצל עשירה ונימוחה

פשטידת תרד ובצל נימוחה. עם קוטג' ושמנת חמוצה. ובצק פריך

הפשטידה יוצאת טעימה גבוה ויפה. היא אפויה בתבנית 26 ס"מ

לבצק פריך;

2 כוסות קמח לבן.

1 כפית אבקת אפיה.

1 גביע שמנת חמוצה.

75 גרם חמאה בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות.

רבע כפית מלח.

 

החומרים למילוי התרד;

3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות.

2 כפיות שמן.

1 כף חמאה.

1 שקית תרד מנוקה וקצוץ דק (300 גרם).

 

1 גביע קוטג'.

1 גביע שמנת חמוצה.

1/2 כוס קמח.

50 גרם גבינה צהובה מגורדת.

4 ביצים שלמות.

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

אופן הכנת הבצק;

לשים בקערת המערבל. קמח וחמאה ולערבל כ-דקה לפירורים. להוסיף את השמנת החמוצה. המלח ואבקת האפיה. להמשיך לערבל עד שהבצק מתאחד.ס למקרר להוריד . מהמקסר ולהכניס למקרר עטוף בניילון נצמד.לחצי שעה.

לאחר מכן לרדד על שולחן מקומח. לקוטר שיספיק גם לבסיס התבנית ולשוליים.

לשמן תבנית גם בשוליים.להרים את הבצק מגולגל על מערוך. ולהוריד אותו על התבנית.  שיכסה גם את דפנות התבנית. להדק היטב  את 

בינתיים להכניס את התבנית להקפאה.

להכנת המילוי.

לשים במחבת את השמן וכף החמאה. לשים את הבצל. ולטגן עד אשר הבצל שקוף ורך לא צריך להזהיב אותו.

להכניס את התרד ולבחוש עוד כדקה שתיים על האש. לשים מלח ופלפל לפי הטעם ולערבב. ולקרר.

 

לשים בקערה;

ולערבב את הקוטג'. שמנת חמוצה. ביצים. קמח. גבינה צהובה. מלח ופלפל לפי הטעם.- להוסיף את תערובת התרד והבצל ולערבב היטב.

להוציא  מהמקפיא את התבנית עם הבצק ולשפוך את תערובת התרד לתוך הבצק ולישר. להכניס לתנור מחומם מראש לחום בינוני 160 מעלות.ולאפות כ-50-60 דקות.

 .

הבצק בתבנית גם בשוליים.

מילוי תרד ובצל.

אחרי האפייה -יאמי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת