2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מרק כל טוב ..

מרק כל טוב ..

מרק תמיד טעים ומחמם ,וכשיש במרק שפע ירקות וקיטניות זאת חגיגה נהדרת בפה ,מרק חם מהביל מחמם וטעים ,מבטיחה

שלא ישאר כלום בסיר מיד כשתסיימו לבשל .

מרק כל טוב

מצרכים :

1/2 כרובית מפורקת לפרחים

2 גזרים מגורדים

1 בצל קצוץ דק

כמה גבעולים ועלים של כרפס שטופים

1/2 כוס עדשים כתומות

1/2 כוס עדשים ירוקות

1/2 כוס גריסי פנינה

1 כף אבקת מרק עוף

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית כורכום

1 כפית שטוחה מלח

1/2 כפית פלפל שחור

מעט שמן

11/2 ליטר מים רותחים

אופן ההכנה :

לשטוף את העדשים והגריסים להניח בצד ,בסיר גדול לשים את הבצל עם מעט שמן לטגן עד לשקיפות ,

להוסיף את הגזר המגורד לאדות מעט ,להוסיף את הקיטניות והמים הרותחים להביא לרתיחה ,להוסיף את הכרובית ,הכרפס

והתבלינים ,לבשל על אש קטנה כ40 דקות .לבדוק מה מצב המים במרק אם אוהבים יותר דליל מוסיפים עוד מים רותחים

וכמובן מתקנים תיבול .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת