66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טארט חצילים ופטריות

טארט חצילים ופטריות

 

בס"ד

 

טארט נפלא ומרשים מתאים גם לארוחת ערב קלה בליווי סלט וגם לאירוח, לאוהבי החצילים למיניהם ולא רק.

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4707

 

 

 

לבצק:
 
1.5 כוסות קמח
100 גרם חמאה
קורט מלח
1 ביצה
 
למלית
 
1 חציל בינוני פרוס
1 סלסלת פטריות טריות
1 שמנת לבישול
4 ביצים
מלח,פלפל
 
אופן הכנת הבצק:
 
- במעבד מזון לשים את הקמח,חמאה ומלח ולעבד עד לקבלת בצק פירורי.
- להוסיף את הביצה ולעבד רק עד לקבלת כדור בצק.
- לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
 
אופן הכנת המלית:
 
- לקלוף ולפרוס את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
- לטגן את החציל עד להשחמה.להוציא לניר סופג.
- לפרוס את הפטריות לפרוסות.
- בקערה לערבב את השמנת,הביצים והתבלינים.
 
אופן הרכבת הקיש:
 
- מרדדים על משטח מקומח את הבצק עד לגודל התבנית.
- משטחים את הבצק בתחתית ובצידי התבנית.
- מניחים את פרוסות החציל מעל הבצק.
- מעל החצילים מניחים בשכבה אחת את הפטריות הפרוסות.
- מעל הירקות שופכים את תערובת השמנת והביצים.
- מכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהטארט משחים.
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת