55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

המאסטר הפרטי שלי @

                           

מכינה אתכם מראש...הפוסט הפעם הולך להיות קצת יותר ארוך מהרגיל !
יש לכך סיבה טובה ! אפילו מאד !
מוכנים?
התרווחו בכסא הכי נוח שלכם והתפנקו לכם ! כי יש על מה

אני הולכת להכיר לכם מקרוב,
את המכשיר הגאוני,
המאסטר הפרטי שלי במטבח ! המאסטר סלייסר - MASTER SLICER 

                                                         

המכשיר הזה הוא בעצם מעבד מזון מהפכני.
ולמה מהפכני, הוא ידני, כן כן, לא חשמלי.
ועדיין, הוא עושה כמעט הכל,
שזה אומר:
הוא קוצץ, מקציף, מייבש עלים, יש בו כלי לסחיטת מיצים,
גם מנדולינה עם 5 סוגים שונים של סכינים וחותכנים.
מגרדת, חותך ז`וליאנים...
מה שכחתי עוד?
אה כן. הוא גם מפריד ביצים ומבודד חרצנים וגלעינים שונים.
פשוט העוזר ה מ ו ש ל ם במטבח !
מאסטר אמיתי !

אז לא לדאוג - תיכף אני מארגנת לכם תצוגה של כל הפלא הזה,
ככה שתראו במו עיניכם כמה הוא גאוני !
עם מתכונים שווים במיוחד שתוכלו להכין גם,
כי אם לא תנסו איך תבינו?

                                       
הנה אחד מהפינוקים שלי בעבורכם,
מתכון לעוגת גזר וקישואים בטעמי חלבה - מהממת !
אז לעוגה הזו,
חתכתי את הגזרים והקישואים לז`וליאנים,
רצועות ארוכות, יפות ודקיקות
בעזרת המנדולינה - (נמצאת בערכת המאסטר סלייסר המשודרגת), 
הנה כך...

הנה המתכון לעוגת גזר וקישואים מ ד ה י מ ה, עם חלבה

מצרכים:

4-5 גזרים מקולפים ומגוררים לרצועות ארוכות
2 קישואים מגוררים לרצועות ארוכות
3 ביצים
כף תמצית וניל
רבע כוס סוכר חום
חצי כוס שמן
1 גביע שמנת חמוצה
כוס מיץ תפוזים
כוס פירורי חלבה
רבע כוס אגוזים קצוצים
רבע כוס חמוציות או צימוקים קטנים
1 וחצי כוסות קמח תופח מאליו

אופן ההכנה:

בקערה או במיקסר עם וו הגיטרה יש לערבב היטב את הביצים עם השמן, כמה דקות.
לשלב פנימה את הוניל, הסוכר החום, השמנת.
ולהוסיף לסירוגין את המיץ ואת הקמח לתערובת אוורירית ואחידה.

בקערה נפרדת יש לערבב את הגזר, הקישואים, האגוזים, החמוציות ופירורי החלבה.

לשלב את שתי התערובות -
את תערובת הביצים אשר בקערת המיקסר, לתערובת השניה בעדינות.

לשמן 2 תבניות אינגליש קייק.

ליצוק מהתערובת לתבניות.

להעביר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות כ- 30-45 דקות.

הנה התוצאה הנהדרת, הריחות בבית מטורפים 

                

עוד אחד מיתרונותיו הרבים של המאסטר -
הוא מוצמד למשטח העבודה בעזרת 4 גומיות ואקום אשר בתחתיתו,
מה שמקל על הפעולה והביצוע מושלם.
בנוסף לכך, יש כפתור מיוחד בצד הכלי, המקבע אותו למקומו מבלי תזוזות מיותרות.
בסיום פעולת הקיצוץ או ההקצפה, משחררים את הכלי על ידי הכפתור.   

               

ביום שישי אחר הצהריים,
בעלי נכנס עם שקית מלאה בכל הטוב הזה שאתם רואים בתמונה מעל, 
מריח מהדרים נפלאים, טרי טרי מהעץ..

               

בשבת סחטנו מיץ מההדרים הטריים, אשכוליות, תפוזינה ותפוזי דם. אחחחח....מרענן - להתענג !

                

                

מה שמיוחד בכלי המיועד לסחיטה פה במכשיר,
הוא השוני מכל המסחטות האחרות,
החורים במסחטה הם בגדלים שונים כדי לשלוט על החרצנים והחלקים הבשרניים יותר בפרי,
בחלק העליון החורים קטנים יותר ובחלקו התחתון החורים גדלים בהדרגה,
כך המיץ נאגר בתחתית ללא מפריע.
ובנוסף ישנו מכסה המותאם במיוחד לכלי, בסיום כל פעולה ניתן לאחסן את התכולה ולשמור על טריותה.

                                             

מפנקת אתכם בעוד מתכון,
הפעם לסלט כרוב אדום וכרוב לבן מעלףףףף,
ואת כולו מכינים עם המאסטר סלייסר, כולל הרוטב - יאמי !

תראו איך הסכין של המכשיר, קוצצת ביעילות ובמהירות.
היתרון בסכין המדהימה הזו, שהיא בעלת 3 סכיני נירוסטה עם להבים בגבהים שונים,
המגיעים לביצוע החיתוך הטוב ביותר, בכל הירקות או התכולה שנמצאת בכלי.

סלט כרוב אדום וכרוב לבן

מצרכים:

רבע ראש כרוב אדום
רבע ראש כרוב לבן
1 גזר מקולף וחתוך גס
1 בצל קטן
כמה גבעולי פטרוזיליה
4 כפות מיונז
מיץ מלימון 1 סחוט
מלח ופלפל לפי טעם
שליש כפית סוכר חום
2 כפות רכז רימונים או סילאן
בוטנים גרוסים
2 כפות חמוציות

אופן ההכנה:

להניח את ראשי הכרוב חתוכים גס במאסטר סלייסר, לסובב לגודל הקיצוץ הרצוי לכם,
להוסיף כל פעם את הבצל והגזר ולקצוץ (אני אוהבת מאד קצוץ).
להעביר את הירקות הקצוצים לקערה גדולה.

להחליף את הסכין במקצף אשר במכשיר.
להניח את המיונז, מיץ הלימון, התיבול, רכז הרימונים או הסילאן.
להקציף היטב את הרוטב.
ליצוק מעל הסלט ולערבב היטב.

להגשה, להעביר את הסלט לצלחת הגשה רחבה ועמוקה לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה,
בוטנים גרוסים וחמוציות (אופציה), לזלף מעל רכז רימונים וזהו !

              

           

          

                             

החברה המייבאת את המאסטר סלייסר היא "כרמל דיירקט".
המשווקת בארץ, בין היתר גם אביזרי בישול, מוצרי ריהוט וחצר, גרילי גז ועוד מותגים משובחים.
החברה משיקה את המאסטר סלייסר - סופרבוקס, בגירסה המשודרגת.
כפי שהינכם רואים פה,
מבצע את כל פעולות המטבח, בפשטות, יעילות והכי חשוב - בקלות !

המחיר: 299 ש"ח (שנה אחריות מלאה)

אם אתם רוצים להשקיע במוצרים איכותיים באמת,
ממליצה בחום ואהבה במוצרי החברה הזו,
שווה כל שקל שתוציאו. מבטיחה !

פרטים נוספים פה,
באתר כרמל דיירקט:
http://www.carmeldirect.com/

לדף הפייסבוק:
https://www.facebook.com/CarmelDirect?fref=ts

הטלפון לבירור החנות הקרובה אליכם: 1700-700-642

 רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת