33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

קציצות לב בקר ברוטב עגבניות

קציצות לב בקר ברוטב עגבניות

בד"כ אנחנו אוכלים קציצות לב בקר במחבת, אבל התחשק לי משהו שונה. 

אז הכנתי משהו קלאסי. 

קציצות לב בקר ברוטב עגבניות טעים 

לקציצות:

1/2 קילו בקר טחון 

1/2 קילו לב בקר טחון

2 שיני שום כתושות

1 תפו"א קטן מגורד

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

תבלינים: קארי, קינמון, פפריקה וכמון

לערבב את כל החומרים יחד, ליצור קציצות ולהניח במקרר לחצי שעה עד שהרוטב יהיה מוכן.

  

לרוטב : 

2 בצלים חתוכים לחצאי טבעות

3 שיני שום קצוצות

1 רסק עגבניות

קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות (800 גר`)

3 כפות סילאן

800 מ"ל מים 

תבלינים : מלח גס, קארי, קינמון, פפריקה, כמון, פלפל אנגלי.

בכמות נדיבה של שמן קוקוס מטגנים בצל ושום, מוסיפים את העגבניות, המים והתבלינים ומביאים לרתיחה חזקה (צריך ממש לבעבע לפני שמכניסים את הקציצות).

באש גבוהה מתחילים להכניס את הקציצות, וכל פעם כשמפסיק לבעבע מחכים לרתיחה שוב (כדי שהקציצות לא תתפרקנה כשמכניסים אותן פנימה). 

מסיימים להכניס את הכל, מערבבים (לא עם כף אלא להחזיק בידיות ...) ומבשלים על אש מבעבעת בחצי כיסוי למשך חצי שעה . 

אנחנו אכלנו כשמתחת אטריות אורז, אפשר לאכול איך שמתחשק. טעים, בריא ומזין !

    

                                         

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת