00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

מאפה בצק עלים במילוי גבינות ותרד

10/01/2014

לכל שבת יש מוצ״ש והפעם מאפה בצק עלים במילוי גבינות ותרד 

אז קדימו תירשמו מתכון

החומרים עבור תבנית מס׳ 28

בצק עלים מרודד לחלק העליון והתחתון

300 גר׳ גבינת ריקוטה 

150 גר׳ בבינה צהובה מגורדת 

100 גר׳ פרמזא׳אן מגורדת 

100 גר׳ בולגרית מפוררת

100 מ״ל שמנת לבישול

50 גר׳ חמאה

חופן עליי תרד שטופים 

1 חלמון ביצה 

ספריי שמן /חמאה ממוסת לשימון 

מלח פלפל אגוז מוסקט

אופן ההכנה 

במחבת גדולה נמיס את החמאה ונקפיץ קלות את התרד (נשאיר את העלים שלמים)

נתבל במלח פלפל ואגוז מוסקט ונניח בצד לקירור.

במקביל בקערה גדולה נערבב את כל סוגיי הגבינות והשמנת נוסיף את התרד ונניח בצד.

נשמן תבנית ונניח בתחתית בצק עלים (נוודא שהבצק מכסה את השוליים כמו בפאי)

נוסיף את מלית הגבינות על הבצק ונכסה מעל עם רשת בצק עלים (בעזרת פורמה יעודית)

במידה ואין לנו פורמה -ניתן לחתוך את הבצק לרצועות דקות ולסדר לאורך ולרוחב התבנית .

נמרח קלות בחלמון ביצה ונאפה בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש .

 

לאחר שהבצק התחיל להזהיב נוריד חום ל 160 ונאפה עד הזהבה מושלמת.

טיפ להצלחה נניח את התבנית ע״ג רשת כך שהחום יעטוף את המאפה בצורה אחידה

בתיאבון 

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת