00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מאפינס - 12 פשטידות אישיות בטטה וגבינות

28/02/2014

 

 

 

 

 

 

המצרכים :

קוטג  5% - קופסא וחצי  (גודל קופסא 250גר')

גבינה לבנה ברוטב פסטו - 2 כפות - 5% תנובה --- (לא חובה)

גבינה צפתית 5% - 100 גרם  - מגורדת

3 בצים

4 כפות קמח תופח

מרגרינה לשימון התבנית

1 בטטה גדולה מגורדת  גס  (משקל הבטטה 500 גר')

בצל 1 גדול קצוץ דק דק

כף שמן לטיגון

פלפל שחור 1/4 כפית

אגוז מוסקט 1/2 כפית

1 כף אבקת מרק עוף ללא מונסודיום גלוטומט - אפשר מלח במקום

 

צריך : תבנית שקעים  12 יח' -  או במקום תבנית חד פעמית עגולה

 

אופן ההכנה :

1. יש לטגן את  בצל  עד השחמה.

2 . להוסיף את הבטטה המגורדת ולטגן עוד מספר דקות - ולהניח לקירור בצד.

3.  יש לערבב בקערה את כל הגבינות + הבצים + הקמח .

4.  להוסיף  תיבול , אבקת מרק עוף , פלפל שחור ואגוז מוסקט .

5.  להוסיף לקערת הגבינות את הבטטה עם הבצל ולערבב הכל ביחד .

6.  לשמן את התבנית שקעים  ובכל שקע  להניח 2  כפות גדולות  מהמילוי (כמו בתמונה)

7.  להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות - 40 דקות - עד להשחמה

8.   צריך לקרר את הפשטידה שעה לפחות לפני האוכל (השפטידה יותר יציבה ) - או להכנה יום לפני

 

אפשרות לשינויים

אפשר במקום הגבינות המסומנות ב-  להשתמש - בגבינה  לבנה  אחת 500 גרם - 5% וקוטג' 1 - 5% (250 גרם)

גבינה צהובה מגורדת 100 גרם (לא חובה)

 

בתאבון...

 

הכנת התערובת :

 

מילוי בתבנית שקעים

 

והפשטידה יוצאת מהתנור מוכנה:

ערך קלורי למנה  : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4773

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת