00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

עוף בסילאן על מצע ירקות מקורמלים

למי מאיתנו אין לחץ יום ויומי ואיך אני יספיק לבשל ו.......עוד מיליום  סיבות

בדיוק לדילמה הזו יש את המתכון הנפלא הזה 

כל החומרים בתבנית אין שום כללים לתנור ונפגשים לאחר שעה וחצי 

ח"ג יכולים להשתנות בהתאם למלאי שיש לנו בבית 

אז חדל דיבורים מתחילים

החומרים עבור 6 סועדים

6 יח` כרעיי עוף/שוקיים/עוף שלם/חזות עוף שלמים

1 בצל לבן גדול-בצל סגול

יח` מכל דבר-גזר,קולורבי,בטטה,שומר,לפת,סלק,קישוא,מיני תפו״א

2 ראשי שום שלמים

ענף טימין

ענף רוזמרין

3 כפות שמן זית

מלח גס,פלפל גרוס

3 כפות סילאן

כף חומץ בלסמי

כפי שציינתי הירקות ניתנים לשינוי בהתאם להעדפתכם /או מה שמצוי בביתכם.

אופן ההכנה

נקלוף את הירקות ונחתוך בצורה גסה(מכיוון שזמן הבישול ארוך הם התכווצו)

נעביר את הירקות לקערה עמוקה ונתבל ב -טימין,רוזמרין,מלח גס,פלפל גרוס,2 כפות כפות סילאן

כף שמן זית ונפזר בצורה חופשית ע"ג תבנית ברזל עמוקה .

מעל הכל נניח את חלקי העוף נזלף כף נוספת של סילאן ומעט פלפל (הקונטרס בטעמים יוצר הרמוניה משגעת)

נוסיף לתבנית 2 ראשי שום שלמים(נקטום מעט את ראשם) נזלף עליהם מעט סילאן (בסיום יהיו מתוקים)

נכסה במכסה -במידה ואין מכסה לתבנית נניח נייר אפיה ומעל נייר כסף 

לא מומלץ לכסות במגע ישיר עם נייר כסף

נעביר לתנור ל-60 דק` בחום 190 מעלות  קרוב לריצפת התנור 

בסיום הזמן נעביר לתוכנית גריל עד השחמה .

בזמן שהתוכנית על גריל הירקות יתקרמלו בעזרת הסילאן והסוכריים המצויים בהם.

מנה נפלאה ומלאה בטעמים והיופי שבה הפשטות מומלץ ביותר 

בתיאבון.

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת