00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

לחם לבן בתוספת פיסטוק

לחם .....

אין כמו ריח של אפייה בבית אז למה לקנות בחוץ ולשלם כל כך הרבה

מעבר לכך זוהי הנאה נפלאה

אז די לדבר תכתבו מתכון

החומרים

500 גר` קמח לבן מנופה

3 כפות שמן זית

-300-350  מ"ל מים פושרים

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

2 כפיות שטוחות מלח

150 גר` פיסטוק טבעי מקולף וקצוץ

1 כפית פטרוזליה יבשה

אופן ההכנה

במיקסר נערבב את הקמח הסוכר והשמרים ,נוסיף את המלח ,הפטרוזליה היבשה והפיסטוקים

את השמן נוסיף לכוס המים הראשונה

ואז בהדרגה נוסיף את המים נעבד במיקסר ל-5 דק` לערך הבצק אמור להיות אחיד ואלסטי .

נעביר למשטח מקומח ונעבד מעט את הבצק .

נעביר לכלי  התפחה נכסה ונתפיח לשעה לערך .

לאחר כשעה נעביר את הבצק חזרה למשטח מקומח וניצור לחם אחיד ושלם (ניתן לחלק ל-2 לחמים קטנים)

נניח את הלחם בתבנית צרה ומאורכת נשמן לפני כן מעט בשמן זית (תבנית מעיין אינגלייש קייק רק רחבה יותר)

נחרוץ חריצים באלכסון (לדקורציה) נמרח קלות בשמן זית ונתפיח לעוד חצי שעה לערך

נאפה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.

בתחתית התנור נניח כלי עם מים (יצירת אדים בתנור)

בסיום נוציא את הלחם ונניח ע"ג רשת למס` דק, לקירור.

בתיאבון .

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת