00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

קמפנלו

Campanello, בן יהודה 230, תל-אביב

קמפנלו הוא בית קפה ומעדנייה בסגנון איטלקי שנפתח לפני פחות משנה בת"א. הוא מבשר על חזרתו לקדמת הבמה של מנה שטרום, השף המזוהה כל-כך בארץ עם המטבח מארץ המגף.

הגענו לקמפנלו בשבת בצהריים. גילינו מקום מלא לחלוטין, בעל אווירה קלילה ושכונתית. הויטרינה בכניסה, ובה גבינות ונקניקים מיובאים, עוררה בנו מיד את התיאבון.

להלן המנות שהוזמנו


אנטיפסטי. המנה הכילה 4 צלוחיות: סלק בשמן זית ולימון, בטטה בבלסמי, חציל ופלפלים קלויים – ושעועית לימה עם בצל ופטרוזיליה. היתה זאת מנת פתיחה מאכזבת. הירקות, שהוגשו מכווצים מקור, תובלו בצורה תפלה – וטעמם היה אנמי לחלוטין. מדובר באנטיפסטי שאוכלים כדי לשבוע, לא כדי ליהנות באמת.

פסטה ארטישוק ופטריות. מדובר בפטוצ'יני, שהוגש בשמן זית עם שום וזיתי קלמטה. הוא אמנם בושל אל דנטה כהלכה, אך המנה בכללותה לא היתה מספיק מעניינת. פסטה, שכמותה אכלתי כבר עשרות פעמים בעבר.

פיצה בייקון פטריות. הבצק היה דק במיוחד, פריך ונהדר. הונחו עליו גבינת מוצרלה, בייקון, רוטב עגבניות, פטריות ובצל. מנה טובה מאוד, בעלת חומרים איכותיים, שהזכירה לי את הפיצות המעולות מעשה ידיו של שטרום, שהוגשו בעבר ברדיו רוסקו ז"ל.

לחם הוגש על חשבון הבית.

לקינוח הזמנו טירמיסו. הוא היה עדין, קרמי ואוורירי, אך בעל נוכחות קצת מודגשת מדי של קפה.

האווירה בקמפנלו קלילה ונעימה, אך פרט לפיצה המוצלחת, שום מנה לא השאירה בי חותם מיוחד. המקום מתאים מבחינתי לדרינק ולנשנוש איטלקי קליל – ופחות לארוחה גדולה ומחייבת.

ציון: 2.5 כוכבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת