66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פאי שוקולד וקרמל

פאי שוקולד וקרמל

 

בס"ד

עוגה נפלאה קלה להכנה שקצרה הרבה מחמאות מבני הבית

ממליצה עליה בחום

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4676

 

 

המצרכים לבצק:

350 גרם פתי בר טחון

5 כפות קרם קרמל (של חב' פוליבה)

150 גרם מחמאה

 

המצרכים למלית:

1 קופ' שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר

1 כוס קרם קרמל (של חב' פוליבה)

אופן הכנת הבצק:

- בעקרה לערבב את כל מצרכי הבצק.

- לשים בצד כוס מהפירורים.

- לשמן תבנית ולשטח את הבצק.

 

אופן הכנת המלית:

- לחמם את השמנת עד לסף רתיחה.

- לשבור את השוקולד ולהניח בקערה.

- לשפוך את השמנת על השוקולד,להמתין 5 דקות ולערבב עד להמסה.

- להוסיף את קרם הקרמל ולערבב.

 

הרכבת הפאי:

- לשפוך את המלית על הבצק שבתבנית.

- להכניס לאפיה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25 דקות.

- להוציא את העוגה ולשפוך מעליה את הפירורים שהשארנו בצד.

- להחזיר את התבנית לתנור ל- 10 דקות נוספות.

 

 

:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת