00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קרוטונים למרק או לסלט

17/02/2014

מזג האוויר הפכפך, יום חם ולמחרת קר. זוהי עונת המרקים, אז אם כבר מרקים מה עם קרוטונים? אם יש לכם לחם בן יומיים שלוש זה מעולה, אם לא אז לא  נורא ואני אומר, למה לקנות אם אפשר להכין לבד...

מצרכים:

6 פרוסות לחם חתוכות לקוביות

כפית אבקת שום גבישי

כפית פפריקה מתוקה

קורט פטרוזיליה מיובשת

כפית מלח גס

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את הכל, מפזרים שכבה אחת בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 עד 13 דקות.

נותנים לקוטונים להתקרר והם מוכנים. 

אפשר להכין מראש ולאחסן בצנצנת יבשה ואטומה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת