00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

לחם שיפון מהודר בעגבניות מיובשות וטימין

אין כמו שישי במטבח אל אף שאני קצת ....

לא ויתרתי על התענוג ובין כל התבשלים לשבת הכנתי לחם חדש ומיוחד 

וכמו תמיד משתף אתכם בהנאה .

אז קדימה מתחילים

החומרים

500 גר׳ קמח שיפון מלא

500 גר׳ קמח לבן

2 כפות שטוחות מלח

1 כף סוכר חום

500-600 מ״ל מים פושרים

1/2 כוס שמן (רגיל)

50 גר׳  שמרים

7-8 עגבניות מיובשות קצוצות (ניתן לרכוש עגבניות מיובשות מוכנות)

ענף טימין טרי קצוץ 

אופן ההכנה

בקערה המיקסר נערבב ל-2-3 דק׳ את הקמחים נוסיף את השמרים  והסוכר

נערבב לעוד דקה ונוסיף את המלח בשלב זה נוסיף  העגבניות והטימין ואת השמן ולסיום את המים בהדרגה

נערבב במיקסר למס׳ דק׳ נוספות ולסיום נעביר לקערה נכסה ונשמור במקום חמים לשעה.

לאחר כשעה נחצה את הבצק ל-2 וניצור 2 כדורים גדולים ונעביר להתפחה של חצי שעה.

במקביל נחמם תנור לחום 250 מעלות עם 2 סירים (יציקה) על מנת שהחום יהיה אחיד

לאחר כחצי שעה נחרוץ חריצים בבצק לאורכו ולרחובו בעומק ס״מ אחד (לאפקט)

נוציא את הסירים מהתנור החם נשמן קלות נפזר מעט קמח ונניח את הבצק בפנים .

נניח ע״ג רשת ( כך תהיה זרית אוויר-חום) בתחתית  נניח כלי עם מים .

נאפה כ-60-45 דק׳ בחום 190-200 מעלות 

בתיאבון .

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת