55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סלט ברוקולי, כרובית ופלפלים

סלט שטועמים ומיד נשבים. ואז עורמים את הצלחת בעוד ממנו ועוד ועוד...

המצרכים:

ראש ברוקולי טרי

חצי ראש כרובית

2 פלפלים בכתום, אדום וצהוב חתוכים לרצועות

2 גזרים חתוכים לרצועות דקיקות 

100 גרם או יותר פקאנים מסוכרים

לרוטב:

1/2 כוס שמן קנולה

1/4 כוס חומץ

2 כפיות סוכר חום

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה: 

שוטפים היטב את ראש הברוקולי והכרובית. חותכים אותם לפרחים קטנטנים, מוסיפים את רצועות הפלפלים והגזר.

מערבבים בשייקר היטב את חומרי הרוטב.

כחצי שעה לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב לספיגת הטעמים. את שברי הפקאנים מוסיפים לקראת ההגשה. אם כמות הרוטב אינה מספיקה לכיסוי כל הירקות, מכינים עוד מנת רוטב ומוזגים מעל לסלט.

בתיאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת