2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שבלולי שמרים מלוחים ...

שבלולי שמרים במגוון מילויים ,ארוחת ערב מושלמת שכולם אוהבים ,אפשר למלא בממרחים שונים כמו פסטו ,טפנד ,ממרח

עגבניות מיובשות ,רוטב פיצה ,להוסיף מבחר של גבינות כיד הדמיון ,תמיד טעים ומזמין ,ושלא לדבר על הריח של שמרים ,

מעדן בקיצור רוצו להכין ...

לבצק:

 

4 כוסות קמח

 

כף שמרים יבשים

 

1/2 1כוסות מים פושרים

 

כפית סוכר

 

כפית שטוחה מלח

 

100 גרם חמאה

מלית:

ממרח פסטו /ממרח טפנד

100 ג'ר גבינה מלוחה מפוררת

100 ג'ר גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

להמיס את החמאה במיקרו לשמור בצד.להניח בקערת המיקסר את הקמח והשמרים ללוש עם וו לישה ,

להוסיף את הסוכר ,חמאה ,מלח ,והמים ,ללוש היטב כ10 דקות ,

 להתפיח עד להכפלת הנפח, לקמח משטח עבודה, לחלק ל-2-3 כדורים, לרדד כל כדור לעלה

למרוח ממרח טפנד או ממרח פסטו לפזר משני סוגי הגבינות , לגלגל תוך הידוק לרולדה ארוכה,

לפרוס לפרוסות  נייר אפייה בתבנית ,להניח את השושנים בתבנית ,

 לכסות ולהתפיח לפחות חצי שעה.

למרוח ביצה ,לאפות בחום 170 מעלות עד להזהבה.

אני מרחתי ברולדה אחת ממרח פסטו וגבינות ,וברולדה השנייה ממרח טפנד וגבינות ,

הממרחים מומלצים מאוד של חברת NANY

אפשר למצוא את המימרחים ברשתות טבע מרקט ,ניצת הדובדבן ,אניס,

organic market

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת