00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

תותים בקצפת בליווי מרנג

בתקופה הזו יש אחלה תותים, הילדים מתים על הקינוח הזה (גם כי הם מתים על תותים וגם בגלל שהם מכינים אותו לבד...), בלי קשר למתכון, אני ממליץ בחום להחזיק במזווה כוסות מרטיני לטובת קינוחים, זה נותן אחלה אפקט של וואו לאורחים (גם שמדובר בקינוח כה פשוט!!)

מצרכים (לחמש כוסות):

מיכל קטן של קצפת צמחית (לשומרי הכשרות)

רבע עד חצי כוס סוכר (תלוי ברמת המתיקות שאתם אוהבים)

סלסילת תותים

5 שושני מרנג

אופן ההכנה (אצלי הילדים מכינים את זה):

לוקחים חצי חבילה של תותים וחותכים לקוביות, שופכים לקערה את מיכל הקצפת ומקציפים במהירות הכי גבוהה עם בלנדר ידני כשתוך כדי שופכים לאט לאט את הסוכר פנימה, ממשיכים בהקצפה עד שהקצפת לא נופלת מהבלנדר.

מכניסים לקערה את קוביות התותים ונותנים ערבוב קל.

קוצצים בגסות שושנת מרנג ומניחים בתחתית הכוס, לוקחים 2-3 תותים מחצי החבילה שנותרה, חותכים לרבעים ומניחים על המרנג, בעזרת כף מוזגים על הכל את הקצפת מהקערה ולמעלה מעתרים עם פרוסות תות \ עלה של נענע או כל מה שעולה בדימיונכם.

הכי פשוט, הכי אהוב והכי מתוק!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת