00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קציצות מבושלות בבצל מקורמל בניחוח משכר

קציצות כל כך המון מתכונים ושיטות בישול אז קבלו מתכון נוסף שהנסיכות שלי משוגעות עליו

החומרים עבור 6 סועדים שיודעים מהו אוכל טוב 

החומרים

1 ק״ג בשר בקר -20% שומן טחון דק (ניתן שלב 70 % בקר ו 30% כבש)

כף אריסה מתוקה 

צרור פטרוזליה קצוצה

מלח 

פלפל שחור גרוס

כפית ראס אל חנות

3 כפות שמן זית 

לרוטב

3 כפות שמן זית

3 בצלים לבנים גדולים

2 כפות סוכר חום

1 כף סילאן

פלפל גרוס 

1 מקל קינמון

כוכב אניס

צרור עלי סלרי קצוצים

אגוז מוסקט

אופן הכנה

בקערה גדולה נערבב את הבשר עם התבלינים וכף שמן  ניצור קציצות שטוחות בגודל אחיד ונניח כחצי שעה במקרר.

במקביל בסיר רחב ושטוח נחמם 3 כפות שמן זית ונטגן את הבצל כשהבצל מתחיל ״להזיע״ נכסה עם מכסה

ע״מ לתת לכל הנוזלים לצאת לאחר כ -5 דק נוסיף את הסוכר החום והסילאן נערבב נוסיף כוכב אניס מקל 

קינמון ומעט פלפל שחור גרוס .

נביא לרתיחה נכסה ונבשל על אש נמוכה .

נחמם מחבת עם 2 כפות שמן זית ונצרוב את הקציצות בחום גבוהה-פעולה זו ״תאטום״ את הקציצה והיא 

תישמר עסיסית והמרקם החיצוני יהיה מחוספס מעט.

נעביר לסיר עם הבצל נבשל כ 25 דק׳ לסיום נוסיף את עלי הסלרי הקצוצים ונגרד מעל אגוז מוסקט לארומה.

שימו לב אין להוסיף נוזל לסיר כל הנוזלים הם מהבצל .

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת