66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סירות לחם במלית בשר

סירות לחם במלית בשר

בס"ד

מתכון נפלא לבצק שמרים ממולא בשר וירקות.
המתכון הזה הוא הראשון שמופיע בטור השבועי החדש שלי באתר FOODSDICTIONARY
אתם מוזמנים להכנס ולהנות ממבחר תבשילים ומעדנים.
הנה המתכון ובו תוכלו למצוא ערכים תזונתים.
 
 
 
מצרכים לבצק:
2 כוסות מים
4 כפות שמן זית
1 כף מלח שטוחה
1 כף סוכר
1 כף שמרים יבשים או 1/2 קובית שמרים
3.5 כוסות קמח

מצרכים למילוי:
1/2 קילו בשר טחון (בקר/כבש)
1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
1/2 חב' פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום כתושה
2 כפות שמן זית 
מלח,פלפל
1 כפית פפריקה מתוקה 
מעט צ'ילי גרוס (לפי הטעם)


מעט שמן זית להברשה(לאחר האפיה)
 
הכנת הבצק:
בקערת המערבל מערבבים ביחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
מכסים את הקערה בנילון נצמד ומגבת ומניחים במקום חמים לתפיחה של חצי שעה בקיץ ושעה בחורף.
 
הכנת המילוי:
מעבירים לקערה את העגבניה,הפטרוזיליה והשום ומערבבים.
יוצקים מעל את השמן זית ומתבלים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבשר,מערבבים ומניחים בצד לספיגת טעמים.

הרכבת המנה:
לוקחים מהבצק חתיכה בגודל של כדור טניס.
מקמחים משטח עבודה ומשטחים את הבצק מעט בעזרת האצבעות.
מרדדים לצורת אליפסה.
לוקחים מן המילוי ומניחים במרכז הבצק.
סוגרים מהצדדים,משאירים את המרכז פתוח.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהמאפים משחימים.
מוציאים מהתנור ומברישים מיד בשמן זית.
מגישים חם ביחד עם סלט ירקות.
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת