55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

עוגת גבינה בציפוי שמנת אפויה @

       

עוגת גבינה אפויה בציפוי של שמנת חמוצה מעל,
תענוג של קינוח בכל מזג אויר, קר או חם !

עוגה שהיא ת ע נ ו ג. נקודה !

אוהבת את השילוב של השמנת מעל העוגה,
שנותנת מרקם קרמי חלק ונעים כל כך,
כל ביס חגיגה אמיתית !

עוגת גבינה בציפוי שמנת אפויה

מצרכים:
לתבנית פיירקס עגולה או חד פעמית

לבצק:

2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
1 ביצה
170 גרם חמאה רכה

לחלק הגבינתי:

500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
250 גרם גבינת ריקוטה
חצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
4 ביצים
1 גביע יוגורט טבעי 
1 חב` אינסטנט פודינג וניל

לציפוי השמנת:

2 גביעי שמנת חמוצה
כף סוכר
כף תמצית וניל

אופן הכנה:

בקערה יש לערבב את מרכיבי הבצק, לבצק חלק ואחיד.
יש לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.
לאחר שהבצק נח, יש לרדד לגודל התבנית ולרפד מכל הצדדים גם את הדפנות. (לא חייב)
לאפות כ10 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
לאחר האפיה יש להוציא את התבנית ולהניח בצד.

בקערה או במיקסר יש לערבב את מרכיבי הגבינות, לתערובת אחידה, ליצוק מעל לבצק שאפינו אשר
בתחתית תבנית האפיה.
לאפות עוד כ-35 דקות עד הזהבה יפה של העוגה. 

לא לכבות את התנור.

לערבב את השמנת, הסוכר והוניל בקערית.

למרוח הציפוי מעל העוגה האפויה,
להחזיר לתנור ולאפות עוד כ-10 דקות,
עד להתייצבות יפה של הציפוי.

        

עוגה עשירה,
גבינתית במיוחד
וטעימה שלא נס ליחה

אנחנו אוהבים אותה בזילוף סירופ מייפל מעל,
או בשילוב דובדבני אמרנה בסירופ,
ממממ....

תהנו לכם !

 רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת