00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בראוניז נוגט מלא בדברים טובים

המצרכים:

100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות

100 גר' שוקולד חלב שבור לקוביות

150 גר' חמאה, חתוכה לקוביות

3 ביצים

1/2 כוס סוכר

2/3 כוס קמח

קורט מלח

2-3 כפות אב' נוגט

3 כפות קקאו

60 גר' שוקולד לבן, מחולק לחתיכות קטנות

ביסקויטים "פתי בר", שבור לחתיכות גדולות

מרשמלו חצויים

 

אופן ההכנה:

1. ממיסים מעל באן מרי את השוקולד (מריר + חלב) ואת החמאה.

2. מקציפים (אפשר במטרפה ידנית) את הביצים והסוכר.

3. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים רק לאיחוד.

4. מנפים יחד את החומרים היבים 0קמח,נוגט, מלח וקקאו) ומוסיפים לבלילת השוקולד והביצים, מערבבים לאיחוד בלבד.

5. שופכים 2/3 מהתערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

6. זורים בפנים את חתיכות השוקולד הלבן. שמים מעל חתיכות "פתי בר" ומעל חתיכות אלו את חצאי המרשמלו.

7. מכסים ביתרת התערובת שיכסה את המרשמלו.

8. אופים כ-15 דק' בחום 180 מעלות (העוגה צריכה להישאר רטובה בפנים ורק מעל להתייצב).

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת