00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיי

בשר טחון מוקפץ עם ירקות ובורגול

3- 2 מנות

200 גר' בשר טחון

1 בצל

1 גזר

1 גמבה

1 קישוא

¼ כרוב

½ כוס בורגול גס.

מספר שיני שום קצוצות גס

מלח, פלפל שחור, פפריקה, כורכום וכפית קארי (לא חובה )

2 כפיות שמן

הכנה

- להשרות את הבורגול בכוס וחצי מים רותחים לכחצי שעה ולסנן את יתרת המים.

- לחתוך את הירקות לרצועות דקות.

- לטגן את הבצל בכפית שמן עד שמשנה את צבעו להוסיף את השום והבשר ולטגן , לפורר תוך כדי הטיגון את הבשר עד שהוא מוכן. להניח בצד.

- לטגן את הירקות עד שהם מתרככים.

- להוסיף את הבשר והבורגול ולתבל ולטגן ביחד עוד מספר דקות

- אפשר לתבל בעוד תבלינים כל אחד וטעמו.

נקודות:

בורגול- 8

בשר - 12

2 כפיות שמן – 2

סה"כ – 22 נקודות

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פל אלא אם צויין אחרת