66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת שוקולד צ'יפס וקצף

עוגת שוקולד צ'יפס וקצף

בס"ד

 

את העוגה הזאת הכנתי לשבת לפי מתכון של מלכי אדלר.

ביום חמישי ישבתי עם הקפה של הבוקר ועילעלתי בעיתון של שבת ובמדור האוכל,שאליו כמובן אני ניגשת דבר ראשון, הופיע המתכון הזה.סקירה מהירה הבהירה שיש את כל המצרכים בבית וככה אחה"צ יום חמישי עמדתי להכין את העוגה הנפלאה הזאת שהתחסלה במהרה.

מומלצת בחום ליד 

 

 

המצרכים:

לבצק:

1 כוס שמן

5 חלמונים

3 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1 סוכר וניל

3 כפות סוכר

 

למלית:

150 גרם שוקולד צ'יפס (חצי חבילה)

5 חלבונים

1 כוס סוכר

2 חב' אינטנט פודינג וניל (שמתי רק אחת)

 

אופן ההכנה:

-מחממים תנור ל- 180 מעלות.

-מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

-שמים בצד חצי כוס מהבצק.

-מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב ומוסיפים לו את הפודינג באיטיות.

-משטחים את הבצק בתבנית מרובעת 20/30 ומפזרים עליו את השוקולד צ'יפס.

-על השוקולד מורחים את החלבונים ומעל הכל מפוררים את הבצק ששמנו בצד.

-אופים כ- 30 דקות עד שהעוגה מזהיבה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת