66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מרק עגבניות

אני יודעת שתגידו נדוששש אבל לאאא. התעורר אצלי החשק להכין אותו בעלי חזר הביתה מהשתלמות ואמר לי אכלתי מרק עגבניות טעיםםםם. מיד הגעגועים למרק של אמא פרצו זה הזמן להכין  ולהזכר בימים הגשומים כשחזרנו מבית הספר והמרק החם חיכה על השולחן לצד תנור פרידמן מחמם. למרק הוספתי תוספת מרעננת.

קבלו אותו

 

 

מה צריך:

1 קופסת רסק עגבניות קטנה

3-4 שיני שום קצוצות

 

4 עגבניות ללא הקליפה מרוסקות

חצי כוס אורז שטוף

1 בצל גדול קצוץ לקוביות

מלח-פלפל שחור - 

כפית סוכר

מעט שמן

1 וחצי ליטר מים

עלי נענע מ4 גבעולים לפחות.

אופן ההכנה:

בסיר עמוק לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את השום לטגן עוד כמה דקות. להוסיף את הרסק והסוכר תוך כדי עירבוב. להוסיף את העגבניות המרוסקות.

עירבוב קל. להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. להוסיף את האורז .

לתבל במלח ופלפל.להנמיך להבה ולבשל רבע שעה

ואזזזז מוסיפים עלי נענע קצוצים (לא את הכל ).

לבשל עוד כרבע שעה .

כמובן לטעום ולהוסיף תיבול אם חסר.

5 דקות לקראת סיום הבישול לחתוך ביד חלק מעלי הנענע ולזרוק למרק.

זהוווו

ואם אתם רוצים את הטאץ של הרענון תגישו עם עוד עלי נענע

יאמיייייי;)

תהינו ממרק חם טעים ומרענן

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת