77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מרק סלק עם קובות

מרק סלק עם קובות

 

מרק

4 סלקים גדולים

5 בצל ירוק

חבילה עלי סלק

חצי חבילה פטרוזיליה

רסק עגבניות קטן

3/4 כוס לימון

כפית סוכר

כפית כורכום

כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית חואג למרק

אופן ההכנה - מניחה את כל הירקות בסיר את הסלק רק לקלף

כשהסלק רך מוציאה שני סלקים חותכת לקוביות

יתר המרק מוסיפה תבלינים ובבלנדר ידני מרסקת את המרק מוסיפה את קוביות הסלק

ומבשלת על אש נמוכה עד להכנסת הקובות

קובה מעטפת

2 כוסות בורגול דק

1 כוס סולת

כוס קמח

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית מלח

מילוי

500 ג"ר בשר טחון

4 בצלים

1/2 כפית מלח

1/2 כפית כורכום

חצי  כפית בהרט

אופן הכנת המעטפת

משרים את הבורגול במים 2 ס"מ מעל הבורגול במשך שעה סוחטים

במעבד מזון שמים את כל חומרי המעטפת עד שהופך לעיסה  אם יש צורך מוסיפים מים.

מניחים למנוחה שעה מכ וסה במגבת .

 

הכנת המילוי

מטגנים בצל מוסיפים הבשר ממשיכים לטגן,מוסיפים מלח פלפל שחור ובהרת

​מעבירה למעבד מזון מקצצת,מקררת מכינה עגולים  מהבשר מכניסה למקפיא .

חלק את העיסה כמספר כדורי הבשר לעטוף את כדורי הבשר  במעטפת

להניח את הקובות במרק ולבשל אותם חצי שעה.

 

הרבה עבודה אך טעים מאוד ממליצה להכין מראש את הבשר ואת הקובות

מקפיאה ובשעת צורך מוסיפה למרק.

רוצה להמליץ בחום לקרוא ספר נפלא של מיכל חזון "בית הסודות"

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת