00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

כנפיי עוף בטמפורה-מקורמלים

כמו בכל מוצ״ש מתפנקים על אבא. המוצ״ש הזה קצת אסייאתי 

כנפיים מקורמלים  בג׳ינגר

וכנפיים בטמפורה לצד רוטב קוקוס בעיקצוץ צ׳לי וניחוח כוסברה 

המתכונים עבור 6 סועדים 

נחצה את הכנפים ל-2 בחצי נשתמש לכנפים בגריל ובחצי השני כנפיים בטמפורה 

כנפי עוף מקורמלים בגריל

 

החומרים

500 גר כנפיי עוף (חצויים)

3 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינגר קצוץ

2 כפות דבש דבש

1/2 כוס רוטב סויה

3 כפות צ׳לי מתוק

חופן כוסברה קצוצה

כף שומשום קלוי

אופן ההכנה 

בקערה נערבב את הכנפיים עם כל החומרים לשעה לפחות (כך הטעמים יספגו במוצר)

נחמם תנור לחום 200 מעלות ונעביר את הכנפיים לתבנית אפיה(ללא נוזל)נאפה את הכנפיים עד קבלת צבע 

קרמל(25 דק לערך) ובסיום נעביר לקערת הגשה נפזר מעל שומשום וכוסברה טרייה בתיאבון

כנפי עוף בטמפורה 

החומרים

500 גר כנפי עוף (ניתן ״לגלות את העצם ע״י הורדת הבשר כלפי מטה-מעיין שוק קטנה)

לטמפורה

1 כוס קמח

1 ביצה 

מלח

פלפל

מעט פפריקה מתוקה

אופן ההכנה 

לערבב בקערה עמוקה ואז להוסיף בירה בהדרגה 

עד קבלת מרקם סמיך ואחיד.

במקביל נחמם שמן (עמוק) נתבול כל כנף בטמפורה 

ונטגן בשמן חם.

הכנת רוטב קרם קוקוס

במחבת נחמם פחית(של קרם קוקוס) לא חלב ,קרם סמיך יותר 

נוסיף כף צ׳לי מתוק 

כף צ׳לי טרי קצוץ

חופן כוסברה קצוצה 

מעט מלח ופלפל

נגיש את המנה בצלחת עמוקה שהכנפיים עומדים בתוך ״שלולית ״ של רוטב 

אזהרה 

מנה ממכרת 

בתיאבון

עד כאן אשמח לראותכם נותנים like בדף שלי 

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת