55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קרפצ'יו חצילים

את המנה הזו טעמתי במסעדת zinc ביהוד ונשביתי. לא קשה לשבות אותי עם חצילים, אבל אם כבר נשביתי, אולי כדאי ללכת עד הסוף ולנסות גם בבית ?

ההכנה מאוד פשוטה וקצרה

המצרכים:

1 חציל בלאדי

חצי כוס חומץ בלסמי

1 כף סוכר

גבינת פטה מגורדת

זיתי קלמנטה מגולענים ופרוסים

מלח

פלפל גרוס

נבטי חרדל או ירק ירוק כלשהו (לא חייב)

אופן ההכנה

קולים את החציל על אש גלויה

מקלפים, ופורסים לפרוסות דקות ומניחים בצלחת הגשה. 

מחממים את החומץ יחד עם הסוכר ומצמצמים, תוך כדי ערבוב תמידי כמה דקות. מטפטפים מהרוטב המצומצם על החציל ומסביבו, מתבלים במלח ופלפל. מפזרים מגבינת הפטה, הזיתים והירק ומגישים מיד.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת